20. juni 2018 - opdateret.

SANKT HANS AFTEN LØRDAG D. 23. JUNI PÅ FESTPLADSEN

 

Vi gennemfører fortsat en fælles Sankt Hans aften på festpladsen på lørdag - dog uden bål.

Beredskab Øst (beredskab og brandvæsen i Gladsaxe, Herlev, Gentofte. Ballerup og Lyngby-Tårbæk) har, med virkning fra i går d. 19. juni, indført forbud mod afbrænding af Sankt Hans bål i Gladsaxe og de øvrige 4 kommuner - se link her med præcis ordlyd: https://beros.dk/ 

Vi må derfor i lighed med en lang række andre afstå fra vores sædvanlige bål, og vi har heller ingen mulighed for at opfylde kravene til et "mindre bål". 

Vi skal i fællesskab passe på alle i foreningen, store og små, og også vores huse og beplantninger i hele vores område. Så med mindre forbuddet ophæves inden lørdag aften, må vi "lyse op" på andre måder, med lightere, mobiltelefoner og stjernekastere. Tag derfor gerne en lighter, en stjernekaster eller to med :-) Det sker omkring kl. 20.

 

  • Grillen er tændt fra kl. 18. Medbring gerne snobrødsdej og skumfiduser
  • Der vil blive stillet et musikanlæg op, og der spilles musik fra en playliste, udarbejdet af Dorte.
  • Der vil være et fadølsanlæg, og der kan købes både fadøl, vin og vand.
  • Der sørges for mange trykte eksemplarer af Midsommervisen, som vi synger sammen kl. ca. 20.

22.6.: Det har desværre ikke regnet nok siden i går, til at afbrændingsforbuddet bliver ophævet. Så indsamling af brænde ER endelig annulleret.    

På gensyn på festpladsen på lørdag fra kl. 18. Mange hilsner fra bestyrelsen

 

*****

 

75 års jubilæumsfest lørdag d. 4. august

Kære alle 🌺

Den 4. august skal vi fejre, at vores dejlige haveforening, Carl Nielsens Minde, fylder 75 år.  Det skal blive en festlig dag og aften for os alle - med 

  • Fælles morgenmad 🥐☕️
  • Børnefest med bl.a. brandbil med skum, hoppeborg og underholdning 🚒 🤹‍♂️
  • Kagekonkurrence. (kaffe og te) 🎂🍰🥧☕️
  • Spisning med lækker grillbuffet 🍷🍽🥩🥗
  • Musik (band) og dans 🎶🎸🎤🍺🍷

For at få arrangementet stablet på benene er der behov for en del hænder. Både til planlægningsdelen (bestilling af diverse), samt praktisk på selve dagen (borddækning afrydning m.v.).

Haveejer, og bestyrelsesmedlem i 2017, Dorte Johansen står p.t. alene med arrangementet og kan umuligt løfte opgaven alene, SÅ.... send SMS til Dorte, hvis du vil hjælpe til (22898507). Eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Eller kom forbi i kontortiden, og læg et tilsagn om at hjælpe med dit eller dat.

Med 522 haveejere i foreningen burde der være masser af kræfter og god vilje til at forberede en fælles fest,

som vi i fællesskab også har sat penge til side til.

Vent ikke på, at din nabo melder dig til at give en hånd med. MELD DIG SELV 😉

 

15. juni 2018

Et nyt faneblad Renovation er oprettet. Klik her. Her finder man bl.a. en oversigt over, hvilke faste dage hvilke containere tømmes. Klik her

 

Opdateret liste over Fællesarbejde pr. 14.6.18 er lagt op under fanebladet Fællesarbejde. Klik her

 

30. maj 2018

Referat fra bestyrelsesmøde 16. maj 2018. Klik her.

 

Refusion af 930,93 kr. til 65 haveejere ifm. betaling af dobbelt renovationsafgift i Gladsaxe Kommune 2017 sker primo juli ifm. opkrævning for 3. kvartal.

Haveejere fra ialt 6 haver er kommet til at aflevere 2 Tro og love erklæringer for samme havelod, har kommunen registreret. Det behøver man ikke gøre fremadrettet, idet intet havelod kan få to gange refusion.

 

26. maj 2018

SÆT KRYDS I KALENDEREN: 

75 ÅRS FØDSELSDAGSFEST FOR HAVEFORENINGEN LØRDAG D. 4. AUGUST PÅ FESTPLADSEN. Der er tanker om arrangementer hele dagen fra 10.30 - for hele familien, for børn og for voksne. Mere info følger.

 

Ekstraordinær generalforsamling med 2. behandling af vedtægtsændringer fra ordinær generalforsamling: sidst i august. Endelig dato følger.

 

10. maj 2018

Et nyt faneblad: Ydelser er oprettet. Klik her. Formålet er at give et overblik over de aktuelle faste ydelser, vi betaler som haveejere i haveforeningen. Også sammenlignet med det foregående år. Hvis der er opklarende spørgsmål, så spørg, spørg spørg bestyrelsen. Vi hjælper gerne.

 

7. maj 2018

Vi kan nu i kontortiden modtage de gamle hvide vaskekort fra haveejere, der gerne vil aflevere dem. Hvis man afleverer sit gamle vaskekort, får man sit depositum på 200 kr. refunderet, og selvfølgelig også saldoen på kortet, som aflæses på en maskine på kontoret. Da vi er et kontantløst kontor, skriver vi havenr. og navn ned og sender info til Deas om, at havenr. skal have reduktion i næste haveleje, svarende til samme beløb.

Man skal ENDNU bruge det gamle vaskekort, hvis man vil i bad i fælleshusene.

  

27. april 2018

Asfaltering

Det er aftalt med Hoffmann, at der snarest sker en generel udbedring af de huller, der er på foreningens veje. Desuden er det aftalt, at det sidste slidlag lægges på alle veje ved slutningen af sæsonen.

 

Nye vaskebrikker til vaskeriet

Foreningen har nu modtaget nye vaskebrikker til det nye vaskeri, til alle haveejere. Ny vaskebrik kan hentes i den faste kontortid hver mandag kl. 18.30-20 i sommersæsonen. Den nye vaskebrik koster i udgangspunktet ikke noget gebyr at få udleveret. Men hvis foreningen mister (tabt, stjålet, osv) et stort antal vaskebrikker, kan der indføres et gebyr.

OBS! Skal du bruge badet, skal du fortsat bruge det gamle vaskekort. De nye vaskebrikker er også ved at blive klargjort til badene.

 

8. april 2018

Havebladet nr. 1 (ud af fire i 2018) fra Kolonihaveforbundet er udkommet. Hvis man ikke modtager det på sin folkeregisteradresse, kan man ringe og høre nærmere på 66805611. Bemærk, at ens personlige medlemsnummer i forbundet står på bagsiden af Havebladet. Det skal bruges, sammen med postnummeret på ens folkeregisteradresse, hvis man som medlem logger på forbundets Dialognet (se i bladet side 6-7), hvor forbundet har samlet en række info og artikler.   

 

21. marts 2018

Velkommen til en ny havesæson 2018 med start samtidig med overgang til sommertid: søndag d. 25. marts 2018. Lige som sæsonen slutter med overgang til vintertid søndag d. 28. oktober 2018.

  

”Tro og love-erklæring”

For de havelodder, hvor den primære ejer har folkeregisteradresse i Gladsaxe Kommune, er der mulighed for at søge refusion for betaling af dobbelt renovationsafgift. Det sker via vedlagte formular, som skal afleveres i underskrevet tilstand til bestyrelsen – via mail eller i postkassen - senest den 15. september, så vi kan videreformidle dem til kommunen inden den 1. oktober.

Når kommunen har kontrolleret Tro og love erklæringerne, sker der en reduktion via det følgende års ejendomsskattebillet til haveforeningen, og derefter refunderes beløbet fra haveforeningen til den enkelte haveejer. Tro og love erklæringen er der link til her.