Opdateret 09-03-2021

 

Fællesarbejdsliste for 2021 kan ses her.

 

Forhindret i at deltage på tildelte dato:


Send mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med tydelig angivelse af havenummer, hvilken dato man er blevet tildelt, samt den dato man ønsker i stedet for

Aldersfritagelse ved fyldte 70 år:


Når en haveejer er fyldt 70 år ved sæsonstart, er man ikke længere registreret med på listen over fællesarbejde. Men man er yderst velkommen til at deltage alligevel, uden at skulle give besked om dette på forhånd. Man møder blot op på en dato efter eget valg, og deltager i fællesskabet.

 

Ønskes fritagelse for fællesarbejde:


Send mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med tydelig angivelse af havenummer, hvilket beløb der indbetales og at det er grundet fritagelse.
Indbetal samtidig beløbet til konto reg.nr. 5361 og konto nr. 0259325 med tydelig angivelse af "fritagelse" og havenummer.

Satser for betalingsfritagelse i sæsonen 2021:
Haveejere til og med 66 år           kr. 750,-
Haveejere fra og med 67 år          kr. 200,-

Udeblivelse fra fællesarbejde ved sæsonafslutning:


Der vil blive opkrævet kr. 1500,- i henhold til vedtægterne, i det efterfølgende års kvartalsopkrævning

Kvittering for deltagelse:


Efter endt fællesarbejde får man en kvittering på sin deltagelse, som man bedes gemme som dokumentation i tilfælde af at der sker en fejlregistrering undervejs.


Bemærk …


1) Hvert havenummer bliver kun indkaldt til fællesarbejde én gang i sæsonen 2021.
2) Fællesarbejde i 2021 er hovedsageligt placeret lørdage om formiddagen eller på tirsdage om aftenen. Dog er der undtagelser ved fester, samt storskrald.


Med venlig hilsen

Bestyrelsen

 

 Til venlig information er her et udsnit fra CNM’s vedtægter vedr. fællesarbejde:


§ 12 Fællesarbejde
§ 12.1 Foreningens medlemmer er forpligtet til at medvirke ved ren- og vedligeholdelse af veje, stier og andre arealer, der hører til området, samt vedligeholdelse af foreningens fællesfaciliteter. Medlemmet har desuden pligt til at holde sin del af vej og sti udenfor egen have.
§ 12.2 Bestyrelsen indkalder til fællesarbejde. Der er mødepligt – og såfremt medlemmet ikke giver møde uden afbud, eller har truffet aftale om afvikling, skal bestyrelsen opkræve gældende takster i overensstemmelse med seneste generalforsamlingsbeslutning herom og idømme en afgift desforuden. Disse beløb er pligtig pengeydelse til foreningen.
§ 12.3 Medlemmer over 70 år kan – hvis de ønsker det – blive fritaget for fællesarbejde, vederlagsfrit.