30. april 2017.

Kære alle kolonihaveejere.

Der sker rigtig meget i foreningen for tiden, og netop derfor har vi brug for jeres hjælp til fælles at løfte nogle opgaver i foreningen.

 

Først vil vi udlove et gavekort til Ismageriet på 200 kr til den af jer der kan finde på et andet navn end pligtarbejde. Det nye navn må godt signalere fællesskab og have en positiv genklang. Fristen er 1 juli, skriv til os på e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med emnet "konkurrence pligtarbejde".

 

Arbejdsgruppen for pligtarbejdet (Bonnie, Morten, Anne Marie) har brug for jeres hjælp. Både for at styrke fællesskabet, men også for at styrke ejerskabet, så vi alle kan være med til at passe på vores dejlige forening. Vi håber, at kunne finde 3-4 haveejere, der kunne tænke sig at hjælpe med at koordinere det fremtidige pligtarbejdsdage og blive en del af vores arbejdsgruppe for pligtarbejde.

 

Hver frivillig haveejer bliver makker til en i pligtarbejdsgruppen - og hjælper med denne med at koordinere og afvikle pligtarbejde cirka en gang om måneden.

 

Ved spørgsmål eller ved interesse skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med emnet "arbejsgruppe pligtarbejde".

 

Vi glæder os til at høre fra jer

Mvh.

Arbejdsgruppen for pligtarbejdet