Referat nr. 4/2017

 

Bestyrelsesmøde i Carl Nielsens Minde, 1/6-2017

Til stede: Daniel Gjerdrum, Michael Bilde Hinrichsen (referent), Anne Marie Roust Aaberg, Dorthe Johansen, Morten Strøm og Morten Rau Jacobsen.

Fraværende: Jesper Duncan og Bonnie Hall.

 

Næste opkrævning af administrations- og kloakbidrag

For at sikre korrekt opkrævning har bestyrelsen i samråd med REC besluttet at bytte om på opkrævningen af 3. og 4. kvartals administrationsbidrag, sådan at de sædvanlige reguleringer for renovation for Gladsaxe-indbyggere, havestørrelser mv. først sker i 4. kvartal.

 

Løn til tidligere bestyrelse

Bestyrelsen har hidtil fundet det rigtigst, at lade en kommende generalforsamling tage stilling til spørgsmålet om bestyrelsesløn i 2017 inklusive evt. løn for 1. kvartal 2017 til den afgåede bestyrelse. Den afgåede bestyrelse har imidlertid stillet som betingelse for at hjælpe med at overdrage haveforeningens administration, at lønnen på knap 60.000 kr. udbetales, hvorfor vi har valgt at lade hensynet til haveforeningen veje tungere. Lønnen til den afgåede bestyrelse og andre honorarer udbetales via vor nye samarbejdspartner REC, så snart de administrativt er klar til det. Den nuværende bestyrelse arbejder som tidligere udmeldt uden honorar i 2017.

 

Nye løsninger på serviceopgaver

Vi vurderer i øjeblikket mulighederne for nye løsninger på en række faste serviceopgaver som et enklere system til vaskekort, rengøring i servicehuse mv. Bestyrelsen vil gerne høre fra haveejere, der har input til nye løsninger, eller som selv ønsker at byde ind på at løse en eller flere opgaver som fx rengøring.

 

Sociale aktiviteter

Vi håber at se så mange som muligt til Sankt Hans-fest den 23. juni (se opslag). Hvis I har lyst til at arrangere pensionisttur, børnefest eller andre sociale aktiviteter så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Reglement Husk at kørsel med tunge køretøjer på vejene i haveforeningen ikke er tilladt, da det skader vejbelægningen. Man kan ikke forvente at få dispensation af bestyrelsen fra denne regel. Spørg i stedet bestyrelsen, hvis I har brug for at læsse materialer af kortvarigt på ppladsen, så I kan transportere dem videre til egen have i mindre biler. Husk også at overholde reglerne omkring brug af støjende udstyr på hverdage og i weekenden – mest for det gode naboskabs skyld. Du kan se reglerne i husordenen på hjemmesiden. Næste møde Torsdag den 15. juni kl. 18.00